Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell Polizor unghiular pe acumulator TE-AG 18/115 Q Li Solo, 18V, fara baterie si incarcator, 115mm, 8500rpm, Rosu

Cod:

4431165


Cod intern: #2600560

  • Distribuie pe:
391,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Polizor unghiular pe acumulator TE-AG 18/115 Q Li Solo, 18V, fara baterie si incarcator, 115mm, 8500rpm, Rosu de la Einhell

Polizor unghiular pe acumulator Einhell Expert TE-AG 18/115 Li - Solo Power X-Change, 18 V, diametrul disc 115 mm, fara acumulator/incarcator, fara disc de taiere 

 

  • Power X-Change - Polizorul unghiular fara fir Einhell TE-AG 18/115 Q Li-Solo face parte din familia Power X-Change, care combina in mod flexibil acumulatori, incarcatoare si unelte.
  • Performanta - Motorul puternic atinge pana la 8.500 de rotatii pe minut la o adancime maxima de taiere de 28 mm. Acest lucru inseamna ca polizorul unghiular se ridica la orice provocare.
  • Constructie robusta - Datorita carcasei angrenajului din aluminiu de inalta calitate si angrenajului puternic, polizorul unghiular fara fir este deosebit de robust si durabil.
  • Fara disc de taiere – Polizorul unghiular fara fir se livreaza fara disc de taiere. Poate fi folosit cu toate discurile de taiere standard cu un diametru de 115 mm.
  • Protectie - Protectia integrata a discului cu reglare rapida, protectia la repornire, protectia la suprasarcina si softstart, care protejeaza motorul si acumulatorul, asigura o siguranta maxima.
  • Manevrare - Datorita designului subtire, manerului ergonomic si manerului suplimentar care poate fi montat in doua pozitii, polizorul unghiular fara fir de 1,69 kg se potriveste confortabil in mana.
  • Livrare fara acumulator - Polizorul unghiular fara fir Einhell TE-AG 18/115 Q Li-Solo este livrat fara acumulatori Power X-Change si fara incarcator. Acestea sunt disponibile separat.

 

 

 

Un acumulator pentru toate uneltele Power X-Change

Nu exista potrivire gresita: cu sistemul de acumulatori Power X-Change de la Einhell, utilizati intotdeauna acelasi tip de acumulator pentru o varietate de unelte, fie in atelier, fie in gradina.

 

Sistem activ de gestionare a acumulatorului

Celulele noastre high-end cu litiu-ion nu numai ca ofera multa putere, ci sunt si deosebit de durabile si robuste datorita monitorizarii automate a acumulatorului ABS.

 

Piulita cu fixare rapida

Schimbare usoara si rapida a discului

Multumita prinderii Quick Fix, discul de taiere poate fi atasat la polizorul unghiular fara fir Einhell TE-AG 18/115 Q Li, fara o cheie frontala suplimentara. Acest lucru inseamna ca discul poate fi schimbat complet fara unelte si intr-o clipa, in mai putin de 10 secunde. Blocajul axului este, de asemenea, incastrat pentru a proteja impotriva actionarii neintentionate.  Polizorul unghiular este potrivita pentru utilizarea cu discuri de debitat de max. 115 mm.

 

Motor puternic, de lunga durata

Motorul este protejat de praf si murdarie cu o grila metalica de protectie, iar functia de protectie impotriva suprasarcinii previne supraincalzirea pentru o durata de viata mai lunga.

 

Securitate si performanta

Protectia la repornire si pornirea usoara asigura o siguranta maxima cu cele mai bune performante. Decuplarea motorului si a cutiei de viteze asigura o fluiditate maxima de functionare chiar si in timpul utilizarii intensive a polizorului unghiular fara fir.

 

 

Taiere, slefuire si degrosare cu puterea acumulatorului

Complet fara fir, polizorul unghiular cu acumulator atinge o turatie in gol de pana la 8.500 de rotatii pe minut in combinatie cu un acumulator Power X-Change. Cu o adancime de taiere de pana la 28 mm, polizorul unghiular este la inaltimea oricarei sarcini.

 

 

Lucru in siguranta cu protectia discului

Polizorul unghiular cu acumulator TE-AG 18/115 Q Li este livrat cu o protectie de taiere din plastic care poate fi montata fara unelte. Usor si rapid de montat, aparatoarea de taiere sporeste siguranta in timpul lucrului cu polizorul unghiular.  Pentru o ajustare optima si rapida la pozitia de lucru respectiva, polizorul unghiular cu acumulator este echipat, de asemenea, cu o aparatoare de disc cu ajustare rapida, fara scule si cu clic.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.