Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Motosapatoare Ruris 751KS, 9.5 CP, roti cauciuc, rarita, plug reversibil, roti metalice 400 fara manicot, set contragreutati 10kg

Motosapatoare Ruris 751KS, 9.5 CP, roti cauciuc, rarita, plug reversibil, roti metalice 400 fara manicot, set contragreutati 10kg

Cod:

75152021


Cod intern: #71487

  • Distribuie pe:
4.059,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Cost livrare: 93,10 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Motosapatoare Ruris 751KS, 9.5 CP, roti cauciuc, rarita, plug reversibil, roti metalice 400 fara manicot, set contragreutati 10kg de la Ruris

Motosapatoare Ruris 751KS, 9.5 CP, roti cauciuc, rarita, plug reversibil, roti metalice 400 fara manicot, set contragreutati 10kg , este recomdandata pentru orice tip de sol pe suprafete de pana la 10.000 mp avand o eficienta de lucru de pana la 1000 mp/h. Latimea frezelor este reglabila si poate fi stabilita intre 640mm si 900mm. Avand o greutate de pana la 105 kg, echipata cu freze, motosapatoarea Ruris 751 KS poate sapa si marunti solul pana la 35-40 cm adancime, perfect pentru plantarea oricarui tip de cultura. 

Este dotată cu motor General Engine de 9,5 CP (putere maximă*),  este destinată lucrărilor agricole din grădini și culturi de câmp.

Acest model poate fi utilizat pentru a lucra toate tipurile de sol datorită robusteții materialului din care este confecționată carcasa (fontă nodulară).

De asemenea, Motosăpătoarea profesioanală RURIS 751KS este echipată cu un sistem de iluminare LED care permite utilizarea acesteia și în condiții mai slabe de vizibilitate.

Motosăpătoarea profesională RURIS 751KS este dotată cu un motor în 4 timpi, alimentat cu benzină și este ideală pentru lucrat suprafețe mai mari si  este recomandată pentru orice tip de sol pe suprafețe de până la 10.000 mp având o eficiență de lucru de până la 1200 mp/h.

Lățimea frezelor este reglabilă și poate fi stabilită între 640 mm și 900 mm.

Având o greutate de până la 105 kg, echipată cu freze, Motosăpătoarea profesională RURIS 751KS, poate săpa și mărunți solul până la 350 mm adâncime, perfect pentru plantarea oricărui tip de cultură. 

Funcționează cu 3 viteze, 2 înainte și 1 înapoi.

Carcasa transmisiei Motosăpătoarei profesionale RURIS 751KS  nu necesită întreținere specială și poate fi folosită pe toate grupele de soluri. Aceasta este din fontă nodulară, rezistentă la șocuri și uzură mecanică.

Poate prelucra cele mai dificile soluri cu frezele din dotare care au ca principal material oțelul de calitate, astfel încât rezistența să fie îmbinată cu simțul practic.

  • Ușor de manevrat

Motosăpătoarea profesională RURIS 751KS poate fi manevrată cu ușurință grație schimbătorul de viteze cu acționare Confort-rapid, care dispune de un sistem de pârghii ce ajută utilizatorul să facă schimbul de viteze ușor, fără a mai indexa mecanic pinioanele din cutia de viteze.

Deși cântărește 105kg, Motosăpătoarea profesională RURIS 751KS poate fi mai ușor de manevrat datorită coarnelor metalice reglabile sus-jos și a mânerelor din cauciuc concepute pentru a atenua vibrațiile generate de motosăpătoare.

  • Întreținere ușoară

Un alt aspect important este întreținerea ușoară a Motosăpătoarei profesionale RURIS 751KS întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate.

Capacitate baie de ulei transmisie - 3 L - recomandam uleiul G-Tronic : https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/ruris/134606-ulei-transmisie-ruris-g-tronic-1-l/

Capacitate baie ulei motor - 850 ml - recomandam uleiul 4t Ruris : https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/ruris/90286-ulei-4t-600ml/

https://www.ruris.ro/msc-content/uploads/products/cat-37/manuale/manual-utilizare-motosapatoare-ruris-751ks-RURIS_751KS-ro.pdf

https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/ruris/522673-tichet-montaj-si-punere-in-functiune-ruris-categoria-c/

 

Set livrare :

Motosapa,

Roti cauciuc 500:10

Roti metalice 400:8

Plug reversibil

Rarita

Set contragreutati

 

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Tip alimentare
    • Putere
    • Latime de lucru
    • Adancime de lucru
    • Pornire
      Manuala
    • Tip motor
      4 timpi
    • Producator motor
      General Engine
    • Sistem aprindere
      Electronica
    • Greutate
      105 kg
    • Transmisie
      Pinioane in baie de ulei
    • Viteze inainte/inapoi
      2 inainte, 1 inapoi
    • Capacitate rezervor combustibil
      3 L
    • Capacitate rezervor ulei
      1.1 L

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.