Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Burghiu Ruris 100 mm,

Cod:

cstt-d100


Cod intern: #539761

  • Distribuie pe:
199,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 5,70 lei
Cost livrare in tara: 25,60 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Burghiu Ruris 100 mm, de la Ruris

Burghiu Ruris 100 mm, destinat lucrărilor ce presupun efectuarea de găuri în sol, pentru plantarea arbuștilor, pomilor fructiferi sau în construcții, pentru fundațiile de gard, stâlpi .
Totodată cu ajutorul Burghiului RURIS se pot preleva probe de sol, pentru studiile geologice. Proiectarea și construcția Burghiului permit acestuia să nu aibă oscilații în jurul axei, pentru că în timpul evacuării solului frezat să nu aibă blocaje sau șocuri transferate utilizatorului.
Burghiul este special construit pentru a rezistă la încovoiere în momentul în care solul este dur sau are pietriș în componență.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.