Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Motoburghiu RURIS TT11, 200 mm, 51.7 cc

Motoburghiu RURIS TT11, 200 mm, 51.7 cc

Cod:

RURIS TT11


Cod intern: #163858

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta 24Mag

Iti recomandam alte produse similare din categoria Motoburghie si Foreze

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Motoburghiu RURIS TT11, 200 mm, 51.7 cc de la Ruris

Motoburghiu RURIS TT11, 200 mm, 51.7 cc, poate fi folosit atât pentru diverse aplicaţii în gospodărie, cât şi pentru aplicaţii industriale. Este conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse aplicaţii: garduri, stâlpi, arbuşti şi plante tinere, precum şi pentru probe de sol în studiile geologice.

Motoburghiul RURIS TT11 aduce reale avantaje utilizatorilor datorită timpului redus atunci când este folosit pentru plantarea unei livezi sau pentru butaşii viţei de vie.Un avantaj real al Motoburghiului RURIS TT11 îl reprezintă faptul că este folosit de o singură persoană, lucru care aduce un cost semnificativ redus în cazul aplicaţiilor care necesită operaţii de gaurire a solului.Un alt avantaj îl constituie accesorizarea de burghie cu diametre cuprinse între 200mm-250mm, cu care poate fi dotat Motoburghiul RURIS TT11.

Fără a fi un bun mecanic sau inginer, oricine poate utiliza Motoburghiul RURIS TT11, datorită simplităţi de interschimbabilitate a burghielor, pornirea uşoară a motorului şi confortul mânerelor proiectate special pentru această aplicaţie.

Se livreaza cu burghie de 200 si 250 mm.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.