Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Irigator oral Blaupunkt DIR501 Rezervor de apa 150 ml White - Blue

Cod:

DIR501


Cod intern: #310957

  • Distribuie pe:
202,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Irigator oral DIR501 Rezervor de apa 150 ml White - Blue de la Blaupunkt

Rodzaj: irygator 1400/min | Zasilanie: colour: white functions: timer power source type: battery number of attachments: 2.000 liquid container: 1



Irigatorul este un dispozitiv folosit pentru a mentine o igiena orala adecvata , care este o completare perfecta pentru periajul traditional si este un inlocuitor excelent pentru multe fire de ingrijire dentara. Datorita faptului ca multe din  bacteriile care cauzeaza probleme dentare si respiratia urat mirositoare sunt in locuri greu accesibile si in spatii interdentare, periile obisnuite, atat manual cat si electrice, nu reusesc intotdeauna sa le elimine complet. Irigatorul de inalta calitate DIR501 de la Blaupunkt se descurca foarte bine cu aceasta sarcina.

CURATAREA EXACTA

Dispozitivul elimina efectiv impuritatile si bacteriile , datorita presiunii ridicate a apei, care trebuie turnata intr-un recipient adecvat. Urmatorul pas este sa selectati programul corespunzator, sa porniti dispozitivul si sa aplicati duza de la care este extras lichidul la suprafata curatata. Presiunea adecvata a apei clateste eficient contaminantii si reziduurile alimentare, lasand gura, in special spatiile interdentare, perfect curata. Presiunea poate fi reglata in intervalul 40-90PSI, iar pompa de apa eficienta va permite o pulsatie de pana la 1.400 pe minut.

 

3 MODURI DE LUCRU

Irigatorul DIR501 poate functiona in trei moduri. Primul dintre ele - delicat, este destinat in principal persoanelor expuse la hipersensibilitate. Fluxul eliberat de duzele de irigare are o presiune mai redusa si nu cauzeaza nici o iritare a gingiilor. Cel de-al doilea mod - de zi cu zi, este destinat majoritatii utilizatorilor, iar dispozitivul pastreaza parametrii optimi de lucru in el. Ultimul mod - pulsarea este caracterizat de o rezistenta diferita a fluxului pentru o eficienta mai buna de curatare.

CONVENIEREA DE UTILIZARE

Dispozitivul a fost echipat cu un temporizator de doua minute, datorita caruia utilizatorul stie cat timp ar trebui sa acorde dintilor pentru curatare. O carcasa solida si ergonomica asigura o prindere confortabila a dispozitivului in timp ce lucreaza, iar designul sau modern va satisface ochii utilizatorilor critici. Irigatorul este un dispozitiv fara fir, care are un efect pozitiv asupra confortului igienei dentare. Rezervorul de apa de 150 ml nu va trebui completat prea des.

Mai bine pentru igiena orala

Incluse cu irigatorul sunt doua duze inlocuibile, disponibile in oferta de marca Blaupunkt ca accesoriu suplimentar ACC026. Astazi, uitati de ata dentara si vedeti cat de eficienta este curatarea gurii de catre irigatorul DIR501!

 

Caracteristicile produsului:

  • Curatarea dinamica a spatiilor interdentare
  • 3 moduri de lucru: bland, zilnic si pulsatoriu
  • Timp de doua minute
  • Presiunea apei de la 40 la 90PSI
  • Pompa de apa eficienta pana la 1400 de pulsatii / minut
  • 2 duze incluse (inlocuibile, accesoriu ACC026 disponibil)
  • Rezervor de apa mare: 150ml
  • fara fir

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.