Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Robot intretinere gazon ECOFLOW Blade Lawn Mower

Cod:

ZMH100-B-EU-V20


Cod intern: #2247193

  • Distribuie pe:
15.469,31 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Robot intretinere gazon Blade Lawn Mower de la ECOFLOW

EcoFlow Blade Lawn Mower

Aflati ca tunderea gazonului nu trebuie sa fie deloc o corvoada neplacuta.

Masina inteligenta de tuns iarba EcoFlow Blade se va ocupa de ea pentru tine! Acesta este primul dispozitiv de acest gen din lume. Va permite sa cositi rapid si cu precizie, iar datorita tehnologiei X-Vision evita cu usurinta obstacolele. Functioneaza fara fir, astfel incat sa va puteti elibera de cablurile inutile. Aveti la dispozitie si aplicatia EcoFlow, care va permite sa desemnati, printre altele, zonele de cosit si zonele interzise. Gazonul tau nu a aratat niciodata mai bine!

Confort wireless


Masina de tuns iarba functioneaza fara fir - cu o durata de functionare de pana la 120 de minute. Este suficient pentru a taia iarba din gradina ta! De asemenea, nu trebuie sa pierdeti minute pretioase instaland bariere de sarma. Pur si simplu setati zona de cosit folosind aplicatia EcoFlow - va va lua doar un moment. Planificati o mutare? Vrei sa schimbi amenajarea? Nici asta nu va fi o problema - puteti edita cu usurinta limitele in aplicatie cu butonul din dreapta.

O multime de posibilitati cu aplicatia


Arata dispozitivului unde sa tunde - nu pierde prea mult timp cu el. Foloseste doar aplicatia EcoFlow - cu ea poti crea o harta virtuala a gazonului tau. Vrei ca masina de tuns iarba sa evite piscina sau patul de flori? Nicio problema - doar configurati o zona interzisa. Nu mai trebuie sa va faceti griji ca Blade va cadea in iazul din gradina sau va va distruge begoniile preferate!

Detectare inteligenta a obstacolelor


Blade accepta cea mai recenta tehnologie X-Vision dezvoltata de EcoFlow. Combina senzorii de vedere si LiDAR pentru a recunoaste si a evita in mod inteligent atat obiectele mari, cat si cele mici, precum mobilierul de gradina, jucariile copilului sau florile. Masina de tuns iarba foloseste si tehnologia de pozitionare RTK, ceea ce inseamna ca atunci cand intalneste un obstacol isi poate schimba oricand traseul, pastrand in acelasi timp precizia la aproximativ 2 centimetri. Nu va faceti griji ca se blocheaza undeva sau sa sara peste o portiune de gazon!

Chiar mai multe posibilitati


Masina de tuns iarba este echipata cu roti mari si solide, astfel incat depaseste cu usurinta obstacole de pana la 40 mm si urca dealuri cu o panta de pana la 50%. Pantele sau pietrele nu sunt o provocare pentru asta! Lama se remarca si cu o latime de taiere de aproximativ 260 mm, astfel incat poate taia mai multa iarba in mai putin timp. De asemenea, aveti optiunea de a regla inaltimea de taiere de la 20-76 mm - doar utilizati aplicatia.

Durabil, fiabil, rezistent la apa


Nu va faceti griji ca cineva va fura masina de tuns iarba - 4G, GPS si un eSIM integrat va vor permite sa urmariti locatia acesteia, crescand foarte mult sansele de a o gasi. Blade are si rezistenta la apa IPX5, astfel incat sa o puteti clati in orice moment pentru a indeparta murdaria sau murdaria de pe roti. Un bonus suplimentar al dispozitivului este senzorul de ploaie incorporat. Daca vremea se strica, masina de tuns iarba se va intoarce automat la statia de incarcare, pastrand gazonul liber de noroi si brazde.

Ceva mai mult decat tuns


Acum poti avea grija de gradina ta fara efort. Blade va avea grija de intregul gazon - poate oferi atat o tundere rapida, cat si o rearanjare completa. De asemenea, il veti folosi pentru a scapa de frunzele cazute - atasati setul de maturat gazon, care este disponibil pentru achizitionare separat. Gata cu greblarea plictisitoare de toamna!

 

IN THE BOX

  • EcoFlow Blade Lawn Mower x1
  • Statie de incarcare x1
  • Antena GNSS x1
  • Adaptor de alimentare x1
  • Ghid de initiere rapida x1
  • Alte accesorii x1

SPECIFICATII

Marca EcoFlow
Nume EcoFlow BLADE
Latime de taiere 260 mm
Reglare inaltime de taiere 20-76mm
Depasirea obstacolelor pana la 40 mm
Evitarea obstacolelor Da
Panta maxima 50%
Suprafata de cosit pana la 3000 m2
Definitia zonei de cosit in aplicatie Da
Diametrul rotii din fata 200 mm
Senzor LiDAR + camera  
Control prin aplicatie Da
Nivel de zgomot ≤62 dB
Greutate aprox. 16 kg
Dimensiuni aprox. 66 x 44 x 31 cm
Rezistenta la apa IPX5
Capacitate baterie 298 Wh
Timp de functionare aprox. 120 de minute
Timp de incarcare aprox. 120 de minute (pana la 85%, la temperatura camerei)

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.