Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Electroferastrau Ruris, RM3045e, 40 V, 5.1 Ah

Cod:

3045e2023


Cod intern: #2246380

  • Distribuie pe:
889,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Electroferastrau Ruris, RM3045e, 40 V, 5.1 Ah de la Ruris

  • Nu sunt incluse acumulatorul si incarcatorul !

 

Electroferastrau Ruris, RM3045e, 40 V, 5.1 Ah, este o alegere foarte bună pentru cei care caută o soluție portabilă și convenabilă pentru tăierea lemnului sau a altor materiale similare. Datorită acestui dispozitiv ușor de manevrat și esențial în gospodărie, poți simplifica munca în grădină și economisi timp prețios.

Inovația Ruris Alfa UP

Utilizatorii pot fi siguri că bateria va fi gata de utilizare chiar și după o perioadă lungă de timp în care aceasta a fost depozitată. Inovația RURIS ALFA UP, prin funcția ce permite repornirea bateriei după o depozitare între 6-12 luni, aduce numeroase beneficii pentru utilajele de grădinărit pe acumulatori Li-Ion, protejând bateria impotriva deteriorării.

Permutabilitate și versatilitate

Prin achiziționarea unui produs RURIS grădina ta poate să beneficieze de acum înainte de toate echipamentele RURIS la un cost redus, pentru că bateriile Li-ion sunt interschimbabile.

Performanță

Motorul electric fără perii al electroferăstrăului RURIS RM3045e asigură o putere mai mare și o durată de viață mai lungă a motorului, comparativ cu motoarele electrice tradiționale. De asemenea, bateria Li-Ion de 40V și 5Ah oferă o autonomie mare de lucru, permițându-ți să lucrezi fără întrerupere pentru perioade lungi de timp. Acest lucru presupune că nu trebuie să întrerupi munca pentru a încărca bateria atât de des, ceea ce înseamnă economisirea timpului și creșterea productivității.

Confort

Un alt avantaj important al acestui electroferăstrău este reducerea vibrațiilor mânerului, de 2.24 m/s2, și coeficientul de vibrații redus, K=1.5 m/s2, care reduc oboseala și tensiunea asupra mâinilor utilizatorului, permițând o utilizare mai confortabilă pe termen lung. De asemenea, greutatea redusă a electroferăstrăului, de 1.9 kg, face ca acesta să fie ușor de manevrat și de transportat.

Siguranță

Capacitatea rezervorului de ulei de 150ml și frâna de lanț îmbunătățesc siguranța în timpul utilizării, reducând riscul de accidente în timpul tăierii lemnului. Tipul șinei și al lanțului Oregon asigură o tăiere precisă și rapidă a lemnului, ceea ce poate economisi timp și poate crește eficiența utilizării echipamentului. Sistemul de fixare a șinei și de tensionare a lanțului este ușor de utilizat, operațiunea fiind efectuată rapid.

Portabilitate

Datorită absenței unui cablu de alimentare și a bateriei puternice și ușoare, utilizatorii pot tăia lemne în orice loc fără a fi limitați de prezența unei surse de alimentare sau de o lungime limitată de cablu. De asemenea, bateria Li-Ion este reîncărcabilă, ceea ce face ca utilizarea electroferăstrăului RURIS RM3045e să fie mai economică și mai convenabilă decât alte modele din piață.

Ecologic

Un alt avantaj important al electroferăstrăului RURIS RM3045e este că nu emite gaze de eșapament, ceea ce îl face o opțiune mai ecologică și mai prietenoasă cu mediul decât modelele cu motor pe benzină. De asemenea, motorul electric are o întreținere mai ușoară și mai ieftină decât un motor pe benzină, deoarece nu necesită schimbarea de ulei și alte întrețineri aferente.

Zgomot redus

Electroferăstrăul RM3045e este de asemenea mai silențios decât variantele pe benzină, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în zone rezidențiale sau în apropierea locuințelor fără a deranja vecinii. De asemenea, datorită faptului că nu este nevoie să umpleți un rezervor cu benzină și să vă amestecați cu lichide inflamabile, utilizarea electroferăstrăului este mai sigură și mai ușoară.

Electroferăstrăul RM3045e este un echipament puternic, eficient și sigur pentru tăierea lemnului, cu autonomie mare, siguranță îmbunătățită, tăiere precisă și confort de utilizare.

  • ModelRuris RM3045e
  • MotorElectric, cu perii
  • Număr port acumulatori1
  • Capacitate rezervor ulei150 ml
  • Lungime șină300 mm
  • Voltaj acumulator Li-ion40V
  • Capacitate acumulator Li-ion5 Ah
  • Tensiune/Curent de ieșire40V/5.1 A
  • Număr tăieturi45 (ϕ200-ϕ230mm)
  • Nu sunt incluse acumulatorul si incarcatorul
  • Greutate1.9 kg

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip alimentare
    • Lungime lama
    • Putere (W)
    • Tip motor
      Electric acumulator
    • Greutate
      1.9 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.