Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Yato Pistol pneumatic cu rezervor, pentru tencuit 100 W capacitate rezervor 4.75 l YT-54400 Inox, 50mp/ora

Cod:

YT-54400


Cod intern: #2236348

  • Distribuie pe:
293,14 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Pistol pneumatic cu rezervor, pentru tencuit 100 W capacitate rezervor 4.75 l YT-54400 Inox, 50mp/ora de la Yato

Masina de tencuit pneumatica din tabla din otel inoxidabil si plastic de inalta calitate, cu supapa de alama si conexiuni de aer. Conceput pentru tencuirea prin pulverizare rapida si eficienta cu tencuieli si mortare de zidarie. Utilizarea unei masini de tencuiala permite o accelerare semnificativa a tencuielii crescand in acelasi timp calitatea acesteia. echipat cu un maner confortabil mare pentru manevrarea usoara a dispozitivului. Pentru operatia de tencuire este necesar un compresor. Diametru duza 10 mm Capacitatea rezervorului este de aproximativ 4.75l, Numarul de duze de iesire - 4 Productivitate medie - aproximativ 50 m² / 1 h pentru o persoana Greutatea masinii 2,1 kg Presiunea aerului necesita 4-5 bar capacitatea necesara a compresorului 350 l / min Scopul utilizarii / Aplicare Pentru tencuirea prin pulverizare rapida si eficienta cu tencuielile cele mai comune. Necesita conectarea unui compresor. Cum sa utilizam Conectati dispozitivul cu o conducta pneumatica la compresor, aplicati cantitatea corespunzatoare de mortar / tencuiala pe rezervor, directionati orificiile catre peretele tencuit, deschideti robinetul de intrare, pulverizati uniform dupa cum este necesar. Dupa terminarea lucrarilor, scufundati rezervorul de tencuiala in apa si clatiti.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.