Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Wiha Șurubelniță cu magazie de biți LiftUp electric 6 buc

Cod:

41234


Cod intern: #1299965

  • Distribuie pe:
369,21 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Șurubelniță cu magazie de biți LiftUp electric 6 buc de la Wiha

Șurubelnița cu magazia de biți LiftUp electric este însoțitorul ideal pentru fiecare electrician aflat la muncă. Depozitul de biți ascuns în mâner oferă spațiu pentru 6 slimBits standard și se extinde în afara magaziei la apăsarea unui buton, facilitând scoaterea biților. Suportul ClicFix, testat în timp, prinde toate biți în siguranță și le blochează în mod fiabil. Această tehnologie transformă magazia de biți într-o șurubelniță universală. Suportul de biți pentru reviste asigură, de asemenea, siguranță maximă. Atât suportul pentru biți pentru magazie, cât și slimBits-urile pe care le conține sunt certificate conform standardului internațional IEC 60900. Biturile subțiri de 75 mm asigură accesul perfect la șuruburile joase sau clemele cu arc datorită izolației de protecție complet integrate în biți din secțiunea frontală. Capacul răsucibil aduce un alt avantaj

Potrivit pentru fixarea controlată a pieselor sub tensiune de până la 1.000 V AC, în special pentru utilizare portabilă.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
      set

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.