Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Acumulator Ruris R450e, 40 V, 5 Ah

Cod:

450e2023


Cod intern: #2240812

  • Distribuie pe:
599,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Acumulator Ruris R450e, 40 V, 5 Ah de la Ruris

Acumulator Ruris R450e, 40 V, 5 Ah, este un dispozitiv puternic și fiabil, proiectat pentru a furniza energie electrică într-un mod eficient. Acesta are o putere nominală de 40V, un amperaj de 5 Ah, ceea ce înseamnă că furnizează o cantitate semnificativă de energie electrică pentru a alimenta dispozitivele tale.

Temperatura de operare recomandată pentru Acumulatorul RURIS R450e este cuprinsă între 0 și 45℃, asigurându-vă că acesta poate funcționa în condiții variate de mediu. Indiferent dacă este utilizat în condiții de temperatură mai scăzută sau mai ridicată, Acumulatorul Ruris R450e este conceput să ofere performanțe optime.

Cu o putere totală de 200Wh, acest acumulator dispune de o capacitate mare de stocare a energiei. Acest lucru vă permite să utilizați dispozitivele dumneavoastră pentru perioade mai îndelungate fără a fi nevoie să reîncărcați acumulatorul frecvent.

În ceea ce privește greutatea, Acumulatorul Ruris R450e cântărește aproximativ 1.3 kg. Cu un design compact și ușor, acest acumulator este portabil și poate fi transportat cu ușurință în diverse locații.

Este important să menționăm că acest acumulator poate fi utilizat la toata gama de produse pe acumulatori RURIS care sunt compatibile cu tensiunea și specificațiile sale. Acesta asigură o alimentare puternică și constantă, permițându-vă să efectuați lucrări eficiente și să obțineți rezultate de calitate.

Inovația Ruris Alfa UP

De asemenea, Acumulatorul RURIS R450e vine cu Inovația Alfa Up, o tehnologie care, prin impulsuri electrice, are capacitatea de a reporni acumulatorul atunci când acesta este descărcat complet sau depozitat pe perioade lungi de 6-12 luni.

 

  • Voltaj acumulator Li-ion40V
  • Capacitate acumulator Li-ion5 Ah
  • Greutate1.3 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.