Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fein MultiMaster MM 700 Max Basic

Cod:

72296862000


Cod intern: #1855180

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta 24Mag

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse scule si accesorii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Fein MultiMaster MM 700 Max Basic de la Fein

Set de bază Fein StarLockMax MM 700 Max cu sistem QuickIn, instrumente multifuncționale oscilante - 250 W ieșire, 10.000-19.500 OPM, 2 x 2,0° interval

Fit For Any Job - Fein Tool este disponibil în două tipuri de montare, astfel încât să puteți găsi accesoriul perfect pentru unealta dvs. multifuncțională. Fie că este vorba de montură StarLock sau Fein SuperCut pe 12 fețe, există un instrument Fein care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Super silențios - MM 700 oferă vibrații minime și o amortizare remarcabilă a zgomotului înseamnă că puteți lucra confortabil, mai mult timp. Schimbarea fără efort a accesoriilor - Folosind QuickIn Tool Change de la Fein, schimbați accesoriile în mai puțin de 3 secunde cu un sistem patentat, fără scule, de prindere rapidă Fein. Putere fiabilă - Cel mai bun instrument multifuncțional pentru progres rapid al lucrărilor în construcții interioare și renovare cu o pânză de ferăstrău bimetal pentru lemn, metal și materiale plastice. Rezistență industrială - Cablul de 16 ft (5 m) îmbrăcat cu cauciuc, de calitate industrială, vă oferă spațiu de lucru.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.