Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Bosch GOP 18V-28 Cordless Multitool

Cod:

06018B6001


Cod intern: #1855116

  • Distribuie pe:
1.270,80 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Bosch GOP 18V-28 Cordless Multitool de la Bosch

Voltajul bateriei 18 V
Rata de oscilație în gol 8000 - 20000 /min
 
Dim (L x l x H) 440 x 360 x 155 mm
 
Lungime 440 mm
 
Lăţime 360 mm
 
Înălţime 155 mm
 
Greutate 1,6 kg
 
Tip produs Instrument multifuncțional fără fir
 

Cutter multifuncțional Bosch GOP 18 V-28

Instrumentul multifuncțional alimentat cu baterii GOP 18 V-28 Professional este un acumulator reîncărcabil puternic din clasa Bosch Starlock plus. Interfața sa unică Starlock cu o conexiune optimizată a circuitului de putere tridimensional între mașină și accesorii asigură o transmisie maximă posibilă a puterii și, prin urmare, un progres mai rapid al lucrării. Instrumentul multifuncțional are și o lumină LED pentru iluminarea zonelor de lucru și pentru a crea o vizibilitate optimă chiar și pe întuneric. În plus, funcția snap-in de schimbare rapidă și ușoară a sculei.

Această unealtă electrică este potrivită pentru renovarea mobilierului sau a bărcii, precum și pentru tratarea țevilor și a unghiilor. Poate fi folosit pentru lemn, plastic și metal. Este compatibil cu sistemul Star lock și starlock plus.

Mai mult, caracteristicile GOP 18 V-28 Professional, cum ar fi viteza constantă, prindere moale și selectarea vitezei.

Acest text este tradus automat.

Livrare

  • Cutter multiplu GOP 18 V-28 cu baterie
  • L-BOX
 
 


Cutterul multifuncțional Bosch GOP 18V 28 NCG fără perii 18 V Starlock este o centrală electrică fără fir - cu aceeași putere ca o unealtă cu fir și toate beneficiile fără fir. În timp ce sistemul Starlock Plus permite schimbarea rapidă și fără efort a accesoriilor între lucrări. Compatibil atât cu lamele Starlock, cât și cu Starlock Plus și are o varietate de caracteristici, inclusiv o lumină LED pentru utilizare în condiții de lumină slabă. Caracteristici și beneficii: Mărește gama de 18 V Li-Ion la 43 de scule, astfel încât profesionistul să aibă întotdeauna unealta potrivită pentru muncă. Produsul versatil de putere din categoria Bosch StarlockPlus. Interfață 3D pentru transferul de putere cu pierderi reduse de la unealtă la accesoriu. Interfață Starlock superioară de conexiune strânsă tridimensională optimizată pentru cel mai mare transfer direct de putere. Spotul LED luminează spațiile de lucru, îmbunătățind vizibilitatea muncii chiar și în întuneric. Funcția de fixare permite schimbarea rapidă și ușoară a accesoriilor pentru scule. Capacitate baterie: 2/5 Ah. Rotație fără sarcină: 8.000 - 20.000 opm. Electronic: Da. Softgrip: Da. Nivel de presiune acustică: 84 dB(A)v Nivel de putere sonoră: 95 dB(A) Incertitudine K: 3 dB. Nivelul de zgomot: Nivelul de zgomot clasificat A al sculei electrice este de obicei după cum urmează: Nivelul de presiune acustică 84 dB(A); Nivel de putere sonoră 95 dB(A). Incertitudine K= 3 Db.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.