Luni - Vineri 9:00 - 18:00

moskitofree Aparat antitantari Forever

moskitofree Aparat antitantari Forever

Cod:

Forever


Cod intern: #387928

  • Distribuie pe:
149,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 179,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat antitantari Forever de la moskitofree

Moskitofree Forever este un produs portabil, non-toxic, respingator de tantari, fara pesticide sau substante chimice, care respecta mediul înconjurator.

Moskitofree Forever va protejeaza de tantari in interior si in afara și va urmareste peste tot.

Tehnologia Moskilofree a fost testata în laboratorul Institutului Pasteur din Casablanca. Bateria interna a fost testata în conformitate cu directiva europeană 2013/56 / UE.

Certificari: CE / EMC - CE / LVD / REACH / RoHS

 

  • Reincarcabil - cablu micro USB
  • Autonomie +24 ore
  • Timp de incarcare: 4 ore.
  • Functioneaza atat in interior cat si in exterior

 

Utilizare:

Fixati cureaua in jurul gatului. După ce dispozitivul este în jurul gatului, apasati butonul de pe spatele dispozitivului pentru mai mult de 2 secunde pentru a activa Moskitofree Forever.

Autonomia Moskitofree Forever este mai mare de 24 ore. Pentru a opri Forever, apăsați butonul de pe spatele dispozitivului pentru mai mult de 2 secunde.

Pentru a asigura eficacitatea optima a Forever, cureaua purtata in jurul gatului trebuie sa fie in contact cu pielea, iar dispozitivul nu trebuie acoperit.

Pentru confortul dumneavoastra: asigurati-va ca treceți mai intai cureaua in jurul gatului inainte de a activa Moskitofree Forever, deoarece puteti simti o furnicatura usoara, fara a fi insa periculoasapentru sanatatea dvs.

Precautii utilizare:

Nu puneti dispozitivul sub apa.

Nu asezati langa o sursa de caldura.

Curatati cu o carpa uscata.

Nu dezasamblati dispozitivul.

Reincarcare:

Conectati-va Moskitofree Forever printr-un port USB conectat la curent alternativ sau prin portul USB al computerului. Avertisment: Moskitofree Forever nu este functional atunci cand se incarca.

Indicatorul de incarcare (lumina albastra) clipeste in timp ce bateria nu este complet incarcata. Cand lumina albastra nu mai clipeste, bateria este complet îincarcata și dispozitivul dvs. este gata de utilizare.

Indicator de incarcare: lumina pulsează în funcție de incarcare, clipeste incet atunci când exista mai mult de 90% de incarcare si clipeste / se aprinde cand bateria atinge mai puțin de 10% din baterie. Lumina se stinge cand bateria este complet descarcata.

Securitate:

Nu lasati copiii nesupravegheati, potential risc de strangulare atunci când este purtat in jurul gatului.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.