Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HECHT Motosapa electrica, 1050 W, 36 cm

Motosapa electrica Hecht 739, 1050 W, 36 cm

Cod:

HECHT739


Cod intern: #162829

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta 24Mag

Iti recomandam alte produse similare din categoria Motosape & Motocultoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Motosapa electrica, 1050 W, 36 cm de la HECHT

Motosapa electrica Hecht 739, 1050 W, 36 cm, este un utilaj care se foloseste pentru pregatirea solului in vederea plantarii culturilor cat si pentru plivit.Este ideala pentru zdrobirea bulgarilor de pamant.

HECHT 739 este alegerea perfecta a micilor gradinari ce doresc sa-si lucreze gradina in cel mai scurt timp.Este echipata cu 4 cutite, de calitate, montate pe un ax rotativ, avand ca latime de lucru 36 cm.

Este extrem de utila pentru introducerea de ingrasaminte, turba si compost in sol,  in gradini mici si loturi de pamant, oferind accesibilitatea si in locuri mici, datorita dimensiunii compacte.

Datorita greutatii reduse aceasta motosapa devine foarte usor de manevrat,iar carcasa este realizata dintr-un material rezistent la socuri.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.