Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Motocoasa STIHL FS 87 DM 250-3, 1.3 CP

Motocoasa STIHL FS 87 DM 250-3, 1.3 CP

Cod:

41802000244


Cod intern: #133763
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta 24Mag

Iti recomandam alte produse similare din categoria Motocoase

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Motocoasa STIHL FS 87 DM 250-3, 1.3 CP de la Stihl

Motocoasa STIHL FS 87 DM 250-3, 1.3 CP este o motocoasă robustă, pentru utilizarea frecventă şi pretenţioasă. Cu motor brevetat 4-MIX. Mâner dublu pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor. Alimentează cu amestec de ulei cu benzină. Forţă de antrenare excelentă. Mai puţine gaze de evacuare decât un motor în 2 timpi. Coseşte spaţii verzi mari şi iarbă dură rapid, comod şi economic. Cu unealta de tăiat potrivită şi pentru tăierea ocazională a tufişurilor noduroase şi a pomilor subţiri.

Date tehniceCap tăietorCuţit pentru iarbă cu 2 tăişuri
Capacitate cilindrică cm³28,4
Capacitatea rezervorului l0,53
Greutate kg 1)5,6
Lungime totală m 2)1,8
Putere kW/CP0,95/1,3
Nivel de presiune acustică dB(A) 3)91,0
Nivel de putere acustică dB(A) 3)101,0
Nivel de vibraţii stânga/dreapta m/s² 4)2,7/2,3

Dotare de serie

  • Centură de purtare Zoom
    Centură de purtare

    Chingile STIHL uşurează munca în special în timpul utilizării îndelungate. Acestea oferă o mare libertate de mişcare la utilizarea aparatului. Chinga STIHL potrivită pentru fiecare model face parte din dotarea de serie. Întrebaţi distribuitorul Dvs. specializat.

  • STIHL 4-MIX-Motor Zoom
    STIHL 4-MIX-Motor

    Combină avantajele motorului în 2 timpi cu cele ale motorului în 4 timpi. Mai puţine gaze de evacuare, nu este nevoie de service de ulei, sunet plăcut. Excelentă forţă de antrenare şi cuplu motor ridicat.

  • Aprindere electronică Zoom
    Aprindere electronică

    Instalaţia de aprindere electronică total capsulată garantează o pornire sigură şi o funcţionare fără perturbări a motorului. Oferta ridicată de tensiuni de aprindere asigură o scânteie de aprindere stabilă şi o durată mare de ardere. Acest lucru conduce la o îmbunătăţire a arderii combustibilului şi la emisii de gaze de evacuare reduse.

  • Mâner tip ghidon Zoom
    Mâner tip ghidon

    Mânerul dublu este denumit şi ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o poziţie naturală a coasei în timpul cositului, putând fi reglat cu ajutorul unui şurub de strângere. La motocoasele şi uneltele de tăiere mânerul dublu reprezintă de fiecare dată prima opţiune dacă trebuie cosite des suprafeţe mari.

  • Mâner multifuncţional Zoom
    Mâner multifuncţional

    Mânerul multifuncţional se utilizează la motocoase, dispozitive de tăiere şi foarfeci de gard viu. Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda se realizează deosebit de simplu şi sigur - mâna rămâne în permanenţă pe mâner. Mânerul multifuncţional este integrat în ghidonul de cosit. La aparatele cu mâner circular elementele de comandă sunt dispuse în tijă. (similar imagine)

  • Ochelari de protecţie Zoom
    Ochelari de protecţie

    Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată. (similar imagine)

  • Sistem antivibraţii Zoom
    Sistem antivibraţii

    Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru îngrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Mânerele au astfel vibraţii extrem de mici. În felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe. (în imagine unealta de tăiere)

  • Ventil de decompresie Zoom
    Ventil de decompresie

    Sistemul de decompresiune prelungeşte în faza de utilizator timpul de deschidere a supapelor. Acest lucru reduce considerabil şi total automat consumul de forţă la cablu.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Putere
    • Tip motor
      4 timpi
    • Producator motor
      Stihl
    • Capacitate rezervor
      0.53 l
    • Echipament taiere
    • Tip alimentare
      Benzina

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Motocoasa STIHL FS 87 DM 250-3, 1.3 CP

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.