Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ruris Motocoasa 431C, 1.9 CP, motor Khumma

Motocoasa 431C, 1.9 CP, motor Khumma

Cod:

ruris431C


Cod intern: #123107

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta 24Mag

Iti recomandam alte produse similare din categoria Motocoase

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Motocoasa 431C, 1.9 CP, motor Khumma de la Ruris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motocoasa 431C, 1.9 CP, motor Khumma, are un motor care dezvoltă o putere de 1.9 CP, ce ii permite o utilizare intensă în explotare şi accesorizarea cu autocut din dotarea de serie. Datorită construcţiei motorului şi anume a sistemului de alimentare şi evacuare, motoarele beneficiază de tehnologia EcoTek de la Ruris, unde consumul de carburant este redus cu circa 25%, iar puterea motorului rămâne constantă. În acest fel sistemul de alimentare şi pornire este mai rapid la prima pornire nefiind nevoie de o acţionare continuă a detentei pentru compresie. Motorul care echipează motocoasa Ruris are în dotare sistemul SS (SmartStart), care permite pornirea fără acţionarea bruscă a motorului, datorită arcului suplimentar recuperator situat în carcasa demarorului. Acest sistem preia o parte din energia depusă de utilizator şi o transmite în proporţie dublă către arborele cotit al motorului, iar astfel, motorul porneşte imediat fără a depune un efort suplimentar din partea utilizatorului. Totodată accesorizarea poate fi extinsă şi motocoasa Ruris poate fi dotată cu cuţite de 3-80 dinţi.

Motocoasa Ruris 431c poate fi folosită la cositul în zonele de câmpie şi deal, amenajări peisagistice, folosirea în exploataţii forestiere şi industrial. Avantajul suportului de coarne Ruris PlussConfort, supraînălţat creşte confortul utilizatorului în timpul explotarii, reducând efortul mişcării pendulare stânga-dreapta, cu mai mult de 50%, în comparaţie cu o motocoasă clasică fără suportul Ruris PlussConfort. Un alt mare avantaj este dotarea motocoaselor din gama Ruris cu harnaşamentul DualBalance, pentru confortul clienţilor noştri. Motoarele care dotează gama Ruris respectă normele de poluare Euro 2 şi totodată construcţia cilindrului permite pornirea motorului fără tragerea completă a sforii demaror. Beneficiile oferite clienţilor de motocoase Ruris sunt dotările de serie cu suportul Ruris PlussConfort + Harnaşamentul DualBalance, pentru care clienţii noştri nu trebuie să plătească. Serviciile şi produsele Ruris, permit clienţilor noştri să intre în contact cu ultimele noutăţi tehnologice, pentru a se bucura de confort şi siguranţă în exploatare garantate de Ruris.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.