Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ulei MOL Dynamic Garden 2T 0.6L,

Ulei MOL Dynamic Garden 2T 0.6L,

Cod:

13009530


Cod intern: #129163

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta 24Mag

Iti recomandam alte produse similare din categoria Motocoase

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Ulei MOL Dynamic Garden 2T 0.6L, de la Mol

Ulei MOL Dynamic Garden 2T 0.6L, se utilizeaza pentru motoarele in doi timpi pentru :motocoase, drujbe, atomizoare.

MOL Dynamic Garden 2T este recomandat pentru lubrifierea eficientă a motoarelor în doi timpi, cu sau fără catalizator, atât în cazul ungerii asigurate de amestecarea uleiului în benzină, cât şi la ungerea prin injecţie de ulei (autolube), acolo unde Cartea Tehnică a utilajului recomandă utilizarea unui ulei cu nivelul de performanţă menţionat, sau mai scăzut.
Uleiul de motor Mol Dynamic Garden 2T este alegerea ideală pentru lubrifierea sigura, eficienta, de lunga durata, a motoarelor în doi timpi ce echipeaza urmatoarele tipuri de utilaje de gradinarit: maşini sau tractoraşe pentru tuns iarba, sape rotative, semanatori, drujbe). Lubrifierea optima este asigurata in conditiile respectarii raportului de amestec recomandat de producatorul motorului in manualul de operare al utilajului.
Folosirea indelungata a unui amestec carburant cu un continut marit de ulei poate conduce la colorarea si blocarea segmentilor de piston

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.