Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina tuns gazon Viking, benzina, MB 443 T, 63380113410

Masina tuns gazon Viking, benzina, MB 443 T, 63380113410

Cod:

63380113410


Cod intern: #149206

  • Distribuie pe:
2.406,14 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Masina tuns gazon Viking, benzina, MB 443 T, 63380113410 de la VIKING

Masina tuns gazon Viking, benzina, MB 443 T, 63380113410, are lăţime de tăiere de 41 cm, este manevrabilă, pornește ferm, taie energic gazonul și este ușor de dirijat. Datorită construcției sale robuste, a tehnologiei inovatoare a motorului și a numeroaselor plusuri de ergonomie, tăiatul ierbii devine o plăcere. Sistemul de acţionare a roţilor sprijină în mod susţinut tăierea chiar și pe suprafețe înclinate. Coșul colector pentru iarbă cu indicator al nivelului de umplere are o capacitate mare, de 55 litri.

Dimensiune peluză m² până la 1.200
Lățime de tăiere cm 41
Înălţime de tăiere mm 25-75
Volumul coşului colector l 55
Greutate kg 25
Dimensiune (L/l/î) cm 144 x 48 x 109
Start / Stop Handlebar start / Motorstop
Tracţiune 1 V (1-gear)
Nivel maxim garantat de zgomot dB(A) 94
Nivel de zgomot măsurat LpA dB(A) 81
Factor de incertitudine dB(A) 2
Valoarea vibrațiilor (AHW) m/s2 4,10 / 2,05
Cuţit în formă de morişcă

Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate. 

Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umpl

La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.

Roţi cu rulare uşoară

Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

Tracţiune roţi

Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului în special în cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O mânuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune în mişcare. În funcţie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans. 

Cuţite multiple

Cu cuţitul multifunţional cu formă specială iarba este tăiată în trepte şi mărunţită în carcasă în particule fine. Când coşul de colectare a ierbii este suspendat, cositoarele multifuncţionale VIKING lucrează ca sisteme de colectare a ierbii, la utilizarea de material vegetal carcasa cositoarei este închisă iar particulele fine cad înapoi în stratul vegetal de iarbă. 

 

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.