Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cifarelli Atomizor M 1200, 3.6 kW, 5 CP, 17 l

Atomizor Cifarelli M 1200, 3.6 kW, 5 CP, 17 l

Cod:

990990992


Cod intern: #89526

  • Distribuie pe:
2.369,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 4,75 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Atomizor M 1200, 3.6 kW, 5 CP, 17 l de la Cifarelli

Atomizor Cifarelli M 1200, 3.6 kW, 5 CP, 17 l,  este un atomizor versatil destinat profesionistilor cat si utilizatorilorhobbycare doresc sa realizeze operatiuni sigure si rapide. Poate fi folosit in agricultura pentru efectuarea tratamentelor cu pesticide in gradini, vii sau livezi cu arbori de pana la 11 metri inaltime.Atomizor Cifarelli M 1200, 3.6 kW, 5 CP, 17 l este un model nou in gama de produse Cifarelli care inglobeaza experienta de peste 40 de ani in domeniul pulverizatoarelor a producatorului italian. Acest model are un maner imbunatatit cu un sistem de nou de inclinare care asigura controlul lichidului. Sistemul de ventilatie este si el imbunatatit, lucru care mareste volumul de aer si capacitatea de acoperire cu solutie pe verticala si orizontala.

Ergonomia reproiectata a noului atomizor Cifarelli M1200 il include in categoria utilajelor profesionale. Datorita formei reproiectate a cadrului care se pliaza pe spate imbracat intr-o husa mai mare si mai moale, cu bretele ajustabile, noul atomizor M1200 este mult mai confortabil in utilizare.Fiind proiectat pentru utilizare profesionala,intretinerea a fost un criteriu important in reproiectarea produsului.

A fost dezvoltata o modalitate mult mai usoara de montare si demontare a suruburilor, lucru care a marit viteza de interventie a operatiilor de intretinere. Cu o singura cheie se pot demonta aproape toate componentele, avand astfel ca rezultat un utilaj la care toate accesoriile, inclusiv pompa, se pot monta foarte usor chiar daca au fost achizitionate ulterior.

Noul atomizor Cifarelli M1200 este un utilaj potrivit atit pentru operatiuni profesionale cit si pentru activitati hobby.Se poate folosi si la efectuarea tratamentelor cu pesticide in livezi, vii ,culturi diverse si chiar acolo unde plantele au inaltimi mai mari de 11 metri.

Calitatea este garantata prin utilizarea de materiale de cea mai buna calitate. Accesoriile care sunt vandute separat se monteaza foarte usor.

Noul utilaj are un maner dotat cu un sistem nou de pozitionare si inclinare, usor de utilizat si fixat fara ajutorul sculelor, care integreaza acceleratia si dispozitivul de control al volumului de lichid ( acesta se poate opri).Noul atomizor are reglabil jetul de iesire in 9 pozitii acest lucru ajutand la reducerea pierderilor solutiei de tratare.Sistemul de ventilatie a fost reproiectat pentru marirea volumului de aer atit pe verticala cat si pe orizontala.

Utilizat pentru pulverizarea de produse specifice, lichide sau prafuri. Folosit la tratarea plantelor, livezilor şi recoltelor precum şi la dezinfectări. Calităţile sale deosebite sunt debitul mare de soluţie dispersată precum şi aria mare de acoperire. Hamul ergonomic si suportul lombar distribuie in mod uniform greutatea pe umeri si pe solduri ceea ce va permite sa lucrati sustinut fara sa obositi. Actionat de un motor termic, in 2 timpi, alimentat cu amestec benzina-ulei.  Motor fiabil, usor de pornit cu demaror manual, racit cu aer si toba de esapament silentioasa.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Tip motor
      2 timpi
    • Pornire
      Electronica
    • Putere
      5 CP
    • Combustibil
      benzina + ulei
    • Distanta stropire vertical
    • Distanta stropire orizontal
    • Greutate
      11.8 kg
    • Tip jet stropire
    • Capacitate cilindrica
      77 cc
    • Capacitate rezervor combustibil
      2.15 l
    • Capacitate rezervor solutie

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.